Uw woningen vermelden op beschermdwonen.nl zorgt ervoor dat uw zorgaanbod gevonden wordt door potentiële cliënten, hun naasten, verwijzende instellingen en gemeenten.

 • 1

  Neem contact op

  Wordt uw woning- en zorgaanbod nog niet vermeld op BeschermdWonen.nl? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers. We staan u graag te woord om de mogelijkheden toe te lichten, te verduidelijken met een informatiebrochure of met een vrijblijvende demonstratie.

  Stap 1: neem contact op

 • 2

  Advies en offerte op maat

  Samen met u bekijken we hoe we uw woningaanbod het beste onder de aandacht kunnen brengen. Om ervoor te zorgen dat elke zorgaanbieder een vermelding van zijn of haar woningen kan bekostigen, wordt een advies en offerte op maat gemaakt.

 • 3

  Organisatiegegevens invoeren

  Na akkoord op de offerte ontvangt u van ons uw inloggegevens waarmee u in het beheerpaneel van BeschermdWonen.nl kunt inloggen. In het beheerpaneel kunt u eenvoudig een organisatieprofiel aanmaken.

 • 4

  Woningen invoeren

  Vervolgens kunt u de woningen waar u beschermd wonen aanbiedt invoeren en gedetailleerd specificeren. Zo krijgen bezoekers van BeschermdWonen.nl een duidelijk beeld van de unieke aspecten van uw woning, zorg en organisatie.

 • 5

  Gegevens beheren

  Uw vermeldingen zijn te allen tijde eenvoudig en kosteloos aan te passen, zo vaak als u wilt. Bij eventuele problemen of vragen staan wij altijd voor u klaar.

 • 6

  Reacties beantwoorden

  Wanneer bezoekers van het platform uw woning- en zorgaanbod interessant vinden kunnen ze reageren op uw vermelding. U ontvangt deze reacties per email en kunt direct contact opnemen met de geïnteresseerde om te bekijken of plaatsing mogelijk is.

Vanaf nu zijn uw woningen en zorgaanbod zichtbaar op BeschermdWonen.nl; de online-etalage met woonvormen voor iedereen met een psychische problematiek.

Uw woon- en zorgaanbod vermelden? Neem direct contact op