Dit platform zorgt ervoor dat uw zorgaanbod bekend is bij potentiële cliënten,
hun naasten, verwijzende instellingen en gemeenten.
Geen overzicht

Waarom dit platform?

Er zijn veel aanbieders van beschermd wonen, elk met hun eigen visie, werkwijze en specialismen. Voor veel potentiële cliënten met een indicatie is het echter onduidelijk waar ze met hun specifieke problematiek en woonwensen het beste terecht kunnen. Ook professionals, zoals verwijzers en gemeenten, hebben lang niet altijd een goed beeld van de unieke aspecten van elke aanbieder. Beschermdwonen.nl brengt overzicht en maakt het kiezen van de meest geschikte zorgaanbieder eenvoudig. Lees meer over het waarom in onze visie.

Geen overzicht

Hoe werkt het platform?

Anno 2016 begint vrijwel elke hulpbehoevende zijn of haar zoektocht online. Daarom willen wij middels dit platform uitleggen wat beschermd wonen is, voor wie het bedoeld is, hoe het te regelen is en vooral: waar de cliënt terecht kan. Niet door simpelweg een lijst met adresgegevens van zorgaanbieders weer te geven, maar door het actuele woningaanbod inzichtelijk te maken. Eenvoudig doorzoekbaar, door aan te geven wat de problematiek, zorgvraag, benodigde ondersteuning en woonvoorkeuren van de cliënt zijn.

Wat heeft ú aan het platform?

Waarschijnlijk heeft ook uw organisatie een unieke visie en werkwijze, die u graag onder de aandacht brengt bij zoekende cliënten. Een uitgebreide vermelding van uw zorgaanbod op BeschermWonen.nl zorgt ervoor dat zowel hulpbehoevenden, hun naasten, verwijzers en gemeenten u weten te vinden. Bekijk ons stappenplan om uw vermelding zo snel mogelijk in orde te brengen.

Ga naar het stappenplan