Laden...
Laden...

Contact

BeschermdWonen.nl is het startpunt voor iedereen die vanwege psychosociale problematiek op zoek is naar een woning of informatie over beschermd wonen zoekt. We bieden algemene informatie over de regeling beschermd wonen, alsmede het actuele woonaanbod, inclusief de unieke aspecten van elke aanbieder.

Bent u zorgaanbieder?

Biedt uw organisatie beschermd wonen aan en heeft u nog geen uitgebreide vermelding op dit platform? Neem dan contact op met een van onze accountmanagers, of vul ons contactformulier in. We gaan dan in lijn met ons stappenplan uw aanbod zo goed mogelijk in kaart brengen en opnemen op BeschermdWonen.nl. Meer weten? Lees hier verder.

Van wie zijn de woningen?

Soms denkt men dat wij zelf woningen verhuren of verkopen. Dit is niet het geval. BeschermdWonen.nl is het platform waar vraag en aanbod van woonvormen voor mensen met een met psychische problematiek bij elkaar komen. De zorgaanbieders plaatsen zelf het aanbod op BeschermdWonen.nl. Voor vragen over een woning dient u dan ook contact op te nemen met de specifieke organisatie. Om contact met een organisatie op te nemen klikt u op de knop: “Reageer” op een woningpagina. Vervolgens zal de contactpersoon van de organisatie contact met u opnemen, deze persoon weet namelijk alles van de woning die u zoekt.

Contactformulier

Heeft u nog vragen, opmerkingen of suggesties? Neem gerust contact op met een van onze accountmangers, of vul ons contactformulier in.

Ga naar het contactformulier


Bedrijfsgegevens

Bezoekadres

Straat
Stratumseind 32 - 2.03
Postcode
5611 ET
Plaats
Eindhoven
Route
Bereken route

Bedrijfsinformatie

Bedrijfsnaam
ZIDG / BeschermdWonen.nl
KVK-nummer
66764661
Btw-nummer
856688903B01

Social media

Facebook
Facebook profiel
Google+
Google+ profiel
Twitter
Twitter profiel

Contactgegevens
Jeroen Geerts
Jeroen Geerts
Accountmanager